2013. szeptember 14., szombat

Viszlát

Van még egy kis időm. Elábrándozom arról, mit kezdenék ezzel a több mint kétmilliárddal. Házakat vennék, sokat sokaknak.   Pityu barátom lenne a biztonsági főnököm. Londonban is kellene egy ház, meg egy sofőr a limóval.   Az asztalos műhelyről sem döntöttem.  Lehet Pesten is ,meg kint is lesz egy.
A francia bulldogok kint lesznek, a komondorok és  pulik meg  itthon.  Dia az mindenhova velem jön.   Vajon, ha gazdag leszek, akkor kevesebbet fogok egyszerre enni?  Elveszítem a szép alakom? Össze kell még számolnom, hogy hány embernek kell munkát adnom. Természetesen  lakással, autó használattal, extra fizetéssel.   De vajon ki mihez ért?  Vagy majd átképzem őket, beiskolázom a barátokat.  Lesz külön csecsemő gondozóm (most jön az unokám) fővadászom, masinisztából átképzett közlekedési múzeum vezetőm.   Külön ápolóm anyám mellé. Magán tanár is lesz  a gyerekeknek. A könyvelést nem a barátnőm végzi majd, Ő csak főnökük lesz a könyvelőknek.  Az elmúlt időben történt      barátság……...................................................................................................................................................................................................................................................................


Sajnos be kell fejeznem az írást. Kihúzták az öt számomat. Enyém a két milliárd, és most el kell tűnnöm, valószínűleg  Dubaiba…  ott nem annyira feltűnő egy ilyen piszkosul gazdag  ember.
Ha a dolgok rendeződnek, megszervezik a védelmemet, a pszichiáterek is jóvá hagyják, majd kereslek titeket.

Üdviczelek

4 megjegyzés:

  1. Hihi! Jó eljátszani a gondolattal, ugye?
    Ám a vége nem hiteles. Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy Te nem lépnél le a pénzzel.
    A lehetőséget (a gondolást) köszönöm. Többet jelent, mint az extra fizetés ígérete ;-)

    VálaszTörlés
  2. Khmm...nálunk a faluban ezt úgy mondták, hogy beleért a kezed a bilibe és felébredtél :)

    Bocs, nem bántásnak szántam, csak ez jutott eszembe.

    A másik meg, ahogy Katici írta: jó is ábrándozni, hogy mit csinálnánk ennyi pénzzel, bár a múltkor olvastam éppen, hogyan mennek tönkre emberileg az ilyen nagy nyerők. Egyszerűen nem tudják feldolgozni.

    VálaszTörlés
  3. Nekem zokon esik, hogy nem közös házat vennél:DD (mármint egy nagyot, amiben mind elférnénk Veled/tek)

    VálaszTörlés
  4. Egy ekkora ember még Dubaiban sem bújhat el olyan könnyen ám! :-DDD

    VálaszTörlés